Get Adobe Flash player
Banner
Banner
Cosul dvs. este gol

Germeni de Creson ( 250 cps )

Germeni de hrenita (creson): nasturtium officinale contine o cantitate mare de sulf si de iod, cele doua elemente aflandu-se intr-un raport optim care asigura buna functionare a glandelor endocrine. Este o planta medicinala cu un gust specific, usor amarui, deosebit de valoroasa. Obtinut în urma unui proces unic de germinare, îmbunatatit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente si flavonoide. Iodul din compozitie este indispensabil bunei functionari ale tiroidei si celulelor nervoase. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat si demonstrat în numeroase clinici, atât în tara, cât si în strainatate.


Pret PARTENERI   (Cum deveniti partener ? Vizualizati Vreau sa devin partener)

Produs
CPP0015
Germeni de Creson ( 250 cps )
Pret/buc
105 Ron
Cantitate

 

Pret CATALOG

Produs
CPC0015
Germeni de Creson ( 250 cps )
Pret/buc
131 Ron
Cantitate

 
Producator VITA CRYSTAL

Atentie! Pentru comenzile mai mari de 400 lei nu se platesc taxe de curier.


Contine: 80% acizi grasi nesaturati de provenienta vegetala, cu semnificatie in tratamentul bolilor cardiovasculare; are un inalt continut de vitamina E (1200 mg/kg) – cu efect vasodilatator, anticoagulant; betacaroten, seleniu; clorofila – care purifica si tonifica sangele; vitamine (A, C, E şi K); minerale Ca, Fe, S, (calciu, fier, sulf).


Actiune: prin continutul de iod este esentiala in secretia hormonilor tiroideni si in functionarea glandei tiroide. Are si efect diuretic, fiind astfel eficienta in scaderea tensiunii arteriale Este afrodisiaca, contribuind la cresterea libidoului si potentei. Este benefica in tratamentul hemoroizilor si in hemostaza. Este cunoscut si efectul sau antialergic.


Cresonul este o planta originara din teritoriul Iranului de azi. Ca planta medicinala valoroasa, cresonul a fost cunoscut si utilizat în China înca din anul 1500 a Chr.

Componentii cei mai importanti ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care actioneaza sinergic, prin potentare reciproca a actiunii, formând un complex.

Compozitie: Germeni de creson macinati-liofilizati, 84 de tipuri de minerale si concentrat de oligoelemente, pulbere de seminte de sorg, capsula –gelatina (dioxid de titan).


Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.

<< Inapoi la Germeni Bio-active
    Comanda produsu