Get Adobe Flash player
Banner
Banner
Cosul dvs. este gol

Germeni de Grau Alac ( 100 cps )

Au un efect special, de întarire a sistemului nervos.

Germenii de grau alac: au un efect specific hranitor si de tonifiere la nivelul sistemului nervos: terminatiile nervoase sunt invelite intr-o teaca de mielina care favorizeaza transmiterea impulsului nervos; prin continutul in uleiuri vegetale alacul are un efect trofic exact asupra acestui invelis de mielina, deci implicit asupra unei functionari optime a sistemului nervos.


Pret PARTENERI   (Cum deveniti partener ? Vizualizati Vreau sa devin partener)

Produs
CPP0018
Germeni de Grau Alac ( 100 cps )
Pret/buc
37 Ron
Cantitate

 

Pret CATALOG

Produs
CPC0018
Germeni de Grau Alac ( 100 cps )
Pret/buc
46 Ron
Cantitate

 
Producator VITA CRYSTAL

Atentie! Pentru comenzile mai mari de 400 lei nu se platesc taxe de curier.


Contine: 17–20 % proteine, depasind de 6 ori continutul proteic al graului obisnuit, iar compozitia de aminoacizi este excelenta; acizi grasi esentiali – cu efect benefic asupra sistemului nervos; substante minerale: Fe, Mg, Ca, Co, P, Se (fier, magneziu, calciu, cobalt, fosfor, seleniu); vitamine (A, B si E); continutul in seleniu depaşeşte de 7-8 ori cel al altor cereale, ceea ce explica actiunea antioxidanta cu rol in prevenirea bolilor canceroase; datorita structurii diferite de proteine si amidon, se poate recomanda si bolnavilor cu boala celiaca (alergie la faina!)


Actiune: in urma experientelor efectuate, s-a constatat ca alacul stimuleaza circulatia sanguina si creste aportul de sange si implicit de oxigen la nivelul celulelor, intervine in nutritia muschilor si deserveste in mod optim necesitatile organismului. Germenii sunt eficienti in tratarea infectiei cu candida. Influenteaza favorabil performantele fizice si psihice ale fumatorilor si capacitatea de regenerare a organismului.


Datorita compozitiei total diferite de cea a grâului comun, grâul alac este recomandat si persoanelor cu intoleranta la gluten. Produsul este un complex al substantelor biogene din germeni, enzime si fito-flavonoide. Efectul enzimelor si al flavonoidelor este sinergic, de completare si potentare reciproca.

Compozitie: Germeni de grâu alac (gramineie) macinata-liofilizata , 84 de tipuri de minerale si concentrat de oligoelemente, pulbere de seminte de sorg (coaja semintelor) capsula –gelatina (dioxid de titan).


Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsule pe zi.


<< Inapoi la Germeni Bio-active
    Comanda produsul